Discovery Expeditions is een Vlaamse reisorganisator met internationale uitstraling.
We bieden U reizen aan naar een aantal unieke bestemmingen die vaak nog weinig gekend zijn. Dit zijn onze groepsreizen. Iedere reis werd ter plaatse voorbereid en is grondig uitgetest, zodat wij garant staan voor de kwaliteit van de reis. Deze reizen gaan door in kleine groepen, meestal 6 - 11 deelnemers, vergezeld door één van onze reisleiders. We kiezen steeds voor een zo goed mogelijke accommodatie. We geven U eveneens de gelegenheid met uw medereizigers en reisleider kennis te maken op de kennismakingsbijeenkomst. Op onze reizen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Vaak trekken we er zelf op uit om een nieuwe reis voor te bereiden. Indien U dat wenst kan U een dergelijke reis meemaken. Dit zijn onze verkenningsreizen. Wij kunnen niet garant staan voor de kwaliteit en de definitieve reisroute. U ziet echter wel veel en bezoekt ook plaatsen die in de uiteindelijke reisroute niet zullen bezocht worden. Let wel, deze reizen zijn steeds zeer drukke en vermoeiende programma's.

We bieden ook enkele zeer uitzonderlijke reizen aan, die eenmalig doorgaan of slechts na vele jaren zullen terugkeren. Deze reizen vinden plaats ter gelegenheid van zeldzame feestelijkheden of evenementen. Hier leest U meer over in onze specials.

Op aanvraag organiseren we ook individuele reizen.

Met ons op reis gaan, betekent kiezen voor een all-in formule. In onze reizen zitten alle vermelde bezoeken, toegangsgelden en maaltijden in. Wat U ter plaatse nog betaalt, buiten uw souvenirs is uw drank en de eventuele luchthavenbelasting bij het verlaten van het land.
Wij garanderen de opgegeven prijs, wat kan door onze prijzenpolitiek.

Discovery Expeditions organiseert reizen onder vergunning A5355 en is via het Solidariteitsfonds Reisgelden verzekerd tegen financieel onvermogen bij de Europese.

We hopen U weldra op één van onze reizen te mogen begroeten!

Geert Henau,
Algemeen directeur
Discovery Expeditions BVBA
Acacialaan 29
2460 Kasterlee - België
tel.: ++ 32 14 23.24.25
info@discovery-expeditions.com
BTW BE0448.003.210