geplande verkenningsreizen:


 

 

 

Verkenningsreizen, hoe en wat!

Regelmatig trekken we erop uit om een nieuwe reis definitief in elkaar te steken. Dit gebeurt pas na grondige voorbereiding bij ons op kantoor. We hebben voor vertrek reeds een volledig uitgewerkt reisplan dat we dan aan de realiteit gaan toetsen en dat we ter plaatse gaan beoordelen op zijn authenticiteit.

Op dergelijke reizen kan U ook mee. Let wel, we kunnen geen garantie geven dat de reis verloopt zoals we ze voorbereid hebben op kantoor en kunnen dus niet vooraf garanderen dat U de opgegeven reisroute exact zal volgen. Evenmin kunnen we U garanties geven over de kwaliteit van de gebruikte accommodatie.

Wel garanderen we U dat U een uniek stukje wereld, vaak nog ongerept door het toerisme zal bezoeken, waarbij U veel zal te zien krijgen. We moeten er U ook op wijzen dat verkenningsreizen vaak boordevol bezoeken zitten, van 's morgens tot 's avonds en dus vaak ook zeer zware reizen zijn.

Indien dit geen beletsel is en U wil graag bij de eersten zijn om een bepaald gebied te verkennen, dan is dit iets voor U.